ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΛΑΦΟΣ: «Πες της να μη γελάει, όλο γελάει…». Μεσ’την τρελή χαρά η μάνα του Αμίρ περιγράφει την επίθεση!

Η αλήθεια είναι ότι η υπόθεση αυτή εξ’αρχής είχε πολλά κενά και μας έκανε να αναρωτιόμαστε έντονα κατά πόσο τελικά συνέβησαν όλα όπως παρουσιάστηκαν από τα ΜΜΕ ή αν τελικά κάτι άλλο συνέβη!  Διαβάστε παρακάτω:

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα βίντεο κόλαφος στο οποίο θα δείτε μια συνέντευξη τσίρκο, κατά την οποία η μητέρα του Αμίρ, σε καμία περίπτωση δεν μας πείθει για την γνησιότητας της είδησης καθώς όχι μόνο δεν είναι σοκαρισμένη και συγκλονισμένη από την eπiθεση που δέχτηκε το σπιτικό τους αλλά αντιθέτως φαίνεται να γελάει τόσο πολύ που σε κάποια φάση ο καμεραμαν γνωστού καναλιού λέει στον μεταφραστή πες της να μη γελάει…όλο γελάει… Προφανώς με όλα αυτά το ρεπορτάζ δεν θα έβγαινε τόσο πειστικό όσο το ήθελαν.

Μάλλον τελικά απ’ότι φαίνεται μας δουλεύουν κυριολεκτικά… Αν εσείς μέσα από αυτό που είδατε πιστεύετε τελικά ότι δεν υπάρχει δόλος στην συγκεκριμένη είδηση τότε κανένα πρόβλημα. Εμεις πάλι από την πλευρά μας σχεδόν έχουμε πειστεί ότι όλο αυτό το σκηνικό που τόσο μεγάλο ντόρο έκανε ήταν μια είδηση συκέ που μόνο συμφέροντα ήθελε να εξυπηρετήσει. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Aυτό είναι το μυστικό για να εξαφανίσεις ρυτίδες και σπυράκια από το πρώτο 24ωρο – Οι γυναίκες το έχουν λατρέψει.
Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια